mukodj 2010.03.08. 14:59

Welcome poszt

Ezt a blogot azért hoztuk létre, mert beszélni, írni, olvasni, megosztani, elmondani, kivesézni szeretnénk azt, hogy mit tehetünk mi, egyes emberek azért, hogy magunk körül kicsit szebbé, jobbá, "felhasználó barátabbá" tegyük a világot, környezetünket. Civilben az erő, profik a nonprofitok is, de ezt még sokan talán nem tudják, nem érzik.

Pedig! Magyarországon ma jelenleg 78391 társadalmi szervezet, és alapítvány létezik, és ennek nagyrésze aktív! Azért dolgozik, hogy problémákra, kérdésekre saját erőből, legtöbb esetben önkéntes munkában válaszokat adjon, megoldásokat keressen. És akkor még nem beszéltünk azokról a mozgalmakról, kezdeményezésekről, melyek nem bejegyzett módon, hanem szabadon, lelkesedéből, elhivatottságból működnek!

Kedves olvasó, ha itt vagy velünk!

 

Te is gondokodtál már azon, hogy hogyan is lehetne az utcában több a zöld, a városban több a park, és a pihenőhely?

 

 

 

 

 

 

 

Netán, Te is szeretnél több bicikliutat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vagy már gondokoztál azon, hogy lehetne az időseknek segíteni abban, hogy ne magányosodjanak el, hogy szabadidejüket és rengeteg tudásukat, hogyan tudnák hasznos, segítő tevékenységre használni?

 

 

 

 

Te is szereted az állatokat? Jó lenne, ha kevesbb lenne a gazdátlan, kóbor kutya az utcán? Fogadnál menhelyről örökbe?

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://emberarendszerben.blog.hu/api/trackback/id/tr991819080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása